Vaderdag ontbijt

Vaderdag ontbijt bestellen

Op de 3e zondag in juni is het Vaderdag. Tijd om je vader eens lekker in het zonnetje te zetten met een heerlijk Vaderdag ontbijt. Het hele jaar staat hij klaar voor jou en nu is het de tijd om hem daarvoor te bedanken. Natuurlijk heb jij de liefste vader van het land en dat mag beloond worden.

Een origineel en overheerlijk Vaderdag cadeau

Ben jij op zoek naar een leuk origineel Vaderdag cadeautje? Verras jouw vader dan met een overheerlijk ontbijt. Je hoeft hier zelf niet vroeg voor op te staan, je laat het ontbijt namelijk gewoon bezorgen door de ontbijtservice!

Als de deurbel gaat en er een vriendelijke bezorger een overheerlijk ontbijt bij jouw vader komt brengen, zal hij ongetwijfeld blij verrast zijn. Jij laat al vroeg op de dag merken dat je aan hem gedacht hebt. Vaderdag kan niet mooier beginnen toch?

Vaderdag ontbijt bestellen

Verschillende soorten Vaderdag ontbijt

Bij de ontbijtservice kun je meerdere Vaderdag ontbijten bestellen. Op deze manier kun je eenvoudig kiezen voor het ontbijt dat precies bij jouw vader past. Je kunt al een compleet Vaderdag ontbijt bestellen vanaf € 32,50.

Dit Vaderdag ontbijt bestaat uit verschillende verse broodjes, croissants, Knäckebröd, beschuit en ontbijtkoek. Uiteraard mogen luxe vleeswaren en Hollandse en Franse kaassoorten niet ontbreken. Is jouw vader een zoetekauw? Dan kan hij ook kiezen voor zoet broodbeleg want ook dit is toegevoegd aan het Vaderdag ontbijt.

Een vers gekookt scharrelei, handgemaakte bonbons en een heerlijk bakje vers seizoen fruit maken het ontbijt compleet. Daarbij schenkt de bezorger ook nog even een heerlijke warme kop koffie of thee in en kan jouw vader genieten van een glas verse jus de Orange.

Voor 18:00 uur besteld, is morgen geleverd

Ook als je aan de late kant bent met het regelen van een Vaderdag cadeau, is het nog mogelijk om een Vaderdag ontbijt te laten bezorgen. Bestel je vandaag voor 18:00 uur kan je ontbijt morgen nog bezorgd worden.

Vaderdag ontbijten worden door hele land bezorgd. Om je vader te laten weten dat het ontbijt afkomstig is van jou, kun je een gratis kaartje toevoegen aan het Vaderdag ontbijt met een leuke boodschap.