Rapid Transformational Therapy

Rapid Transformational Therapy

Rapid Transformational Therapy kort gezegd RTT is een effectieve, oplossingsgerichte methode waarbij hypnotherapie wordt gebruikt. Dit wordt gecombineerd met psychotherapie, cognitieve gedragstherapie en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren).

RTT is speciaal ontwikkeld voor het verhelpen van fysieke, emotionele en psychische patronen. De therapie richt zich niet alleen op de symptomen, maar gaat dieper in het brein op zoek naar de oorzaak. Als je de oorzaak van deze problemen niet oplost, zal het probleem nooit helemaal verdwijnen. Met RTT kun je afrekenen met emotionele schade en afwijzing uit het verleden en wordt je zelfverzekerder.

Wanneer kan Rapid Transformational Therapy worden ingezet

Zoals gezegd is Rapid Transformational Therapy speciaal ontwikkeld voor het verhelpen van fysieke, emotionele en psychische patronen. Het is voor iedereen die zich:

  • Zonder reden gefrustreerd voelt
  • Schuldgevoelens en/of schaamte voelt vanwege vroegere fouten of keuzes.
  • Last heeft van patronen en die maar niet kan doorbreken.
  • Gebrek heeft aan zelfvertrouwen en eigenwaarde.
  • Negatieve gedachten heeft over zichzelf.
  • Niet goed contact durft te maken met zichzelf of met anderen.
  • Onverwerkt verdriet of oud zeer heeft

Al deze redenen zorgen ervoor dat je je onzeker voelt of je denkt dat je er niet toe doet. Je hebt het gevoel dat je jezelf niet kunt zijn en hebt meestal een masker op. Dit is eigenlijk niet wat je wilt en dat maakt je verdrietig.

Rapid Transformational Therapy

Wil jij ook de kracht van RTT ontdekken?

Wil jij ook je negatieve gedachten om zetten naar positieve gedachten? Dat kan met de kracht van Rapid Transformational Therapy. Dit is een snelle, maar zeer effectieve therapie waarbij direct naar de oorzaak wordt gegaan. Dat doen we door in een diepe ontspanning te gaan, de hypnose trance.

Je blijft je volledig bewust van je omgeving, maar die ontspanning stelt je wel in staat om diepere niveaus in je onderbewustzijn te bezoeken en te beïnvloeden. We zoeken naar de oorzaak van jouw probleem zodat we dat kunnen oplossen waardoor ruimte ontstaat voor positieve gedachten. In de meeste gevallen gebeurt dat binnen 1 tot 3 sessies.

Boek hier een gratis verkenningsgesprek

Vergelijkbare berichten