Lage rugpijn, hoe te behandelen!

Lage rugpijn, hoe te behandelen?

Lage rugpijn kan geleidelijk ontstaan en verergeren of het kan plotseling opkomen. Als de pijn niet snel weer verdwijnt maar aanhoudt, dan is het raadzaam om er wat tegen te doen. Sowieso raden we te allen tijde aan om genoeg te bewegen, mits dit niet te pijnlijk is. Daarbij adviseren we om je lichaamshouding regelmatig aan te passen en oefeningen voor een soepele rug te doen.

Stress is een veelvoorkomende oorzaak van lage rugpijn. Probeer dus zoveel mogelijk om stressvolle situaties te vermijden. Mocht je ondanks bovengenoemde zaken pijn in je rug houden, maak dan een afspraak met NJIP. Met onze behandelmethodes, kunnen we ervoor zorgen dat je snel van je rugklachten af bent.

Behandeling van rugpijn

Onze kliniek beidt behandelmethoden om lage rugpijn tegen te gaan. Een behandeling leidt al snel tot verlichting van de pijn. De lage rugpijn behandeling in onze kliniek, heeft al bij vele mensen voor pijnverlichting gezorgd. De behandelmethode van NJIP bestaat uit drie zaken:

  1. Een Analyse van de hoofdoorzaak van de pijn (A);
  2. De Behandelfase die vervolgens plaatsvindt om je van de pij af te helpen (B);
  3. Een Continu Beter Plan, wat ervoor zorgt dat je niet meer in oude gewoonten vervalt die de oorzaak waren van de rugpijn (C).

Lage rugpijn klachten

Snelle resultaten

De behandeling begint zoals gemeld met de Analyse fase. In deze fase testen we de spieren van de rug en eventueel andere spiergroepen. Vervolgens bespreken we de resultaten die hieruit voortvloeien en stellen we een behandelplan op.

De specifieke NJIP behandelmethode wordt vanzelfsprekend nader toegelicht, zodat je precies weet hoe deze eruit ziet. Na enkele behandelingen ervaar je al resultaat en voel je dat de pijn minder wordt. De behandelmethode van NJIP is bijzonder effectief en biedt snelle resultaten in pijnverlichting.

Wil je van de vervelende rugpijn af en een pijnvrij leven leiden? Neem dan snel contact op met NJIP.

Vergelijkbare berichten