Kapper-Woerden

Kapper Woerden

Eindelijk een kapper die luistert! Kapper Woerden is specialist in haarkleuringen. By Yoel nemen ze de tijd voor je en luisteren naar jouw wensen. Tijdens het intakegesprek stellen ze vragen zodat zij een goed beeld krijgen van wat jij wilt en geven zij advies op het gebied van kleur en haar. Zij zijn pas tevreden als jij tevreden de deur uit gaat met je nieuwe look!

Haarkleuringen van kapper Woerden

Ben je toe aan een nieuw kapsel of nieuwe haar kleur dan ben je bij kapper Woerden “By Yoel” aan het juiste adres. Kies voor een haarkleur behandeling die bij je past. Kies voor bijvoorbeeld een “Balayage”, “Foilage”, “Soft Ombré” of “Face Frame”.

Weet je niet wat de haarkleur behandeling inhoudt lees dan snel verder voor de uitleg zodat jij straks precies weet welke behandeling je wilt!

Haarkleur technieken van “By Yoel”

Balayage: De betekenis van Balayage komt uit het Frans en betekend “vegen”. Lichtere haarkleuren worden als het ware in het haar geveegd. Hierdoor krijg je een meer natuurlijk en speels effect. De lichtere kleur wordt niet bij de haaraanzet aangebracht hierdoor blijft de haaraanzet donker.

Kapper Woerden

Foilage: Deze haarkleur techniek is een combinatie tussen balayage en highlights. Hierbij wordt gebruik gemaakt van folies. Het haar krijgt hierdoor een koelere kleur.  Je haaraanzet wordt ook meegenomen in de kleuring.

Soft Ombré: “Ombré” is het Franse woord voor schaduw. Bij de Soft Ombré haarkleur techniek wordt het haar vanuit de aanzet tot aan de punten lichter van kleur. Alsof je haar speels is aangeraakt door de zon.

Face Frame: Face frame is de haarkleur techniek van nu! Het haar rondom je gezicht wordt ingezet met highlights. Je krijgt dan een soft-tone effect rondom je gezicht. Door deze techniek komt je gezichtsvorm heel mooi uit.

Haar kleuren? Maak een afspraak bij kapper Woerden

Welke haarkleur je ook wilt bij kapper Woerden bespreken ze jouw wensen en geven ze advies op maat. Hierbij kijken ze naar je haar, vorm van je gezicht en luisteren ze naar jouw wensen. Maak nu meteen een afspraak bij “By Yoel” en voel dat fantastische gevoel wat nieuw haar met je doet!