Autoverhuur Suriname
|

Autoverhuur Suriname

Huur bij Autoverhuur Suriname een auto, om in Suriname de uitgestrekte regenwouden en kleurige steden te verkennen. Ga je op vakantie naar Suriname neem dan zeker de tijd om dit land te verkennen. Je kunt dit het beste doen met een auto die je huurt in Nederland bij autoverhuur Suriname. Dit heeft namelijk als grote voordeel dat die auto voor je klaar staat wanneer je vliegtuig land.

Kijk in Nederland alvast op de website en kies de huurauto die binnen jouw budget past. We raden je wel aan een auto te nemen die hoger op de wielen staat, bijvoorbeeld een SUV. Dit omdat er nog steeds veel wegen in Suriname onverhard zijn en hogere wielen zorgen voor meer comfort. Bij autoverhuur Suriname betaal je niet voor het aantal gereden kilometers. Alle huurauto’s zijn goed verzekerd. Je betaalt per auto een borg van €250,-. Deze borg krijg je bij inlevering en na inspectie teruggestort.

Met Autoverhuur Suriname, Paramaribo en omgeving verkennen

De hoofdstad van Suriname, Paramaribo, is in zijn totaal Werelderfgoed. Je vindt hier dan ook vele bezienswaardigheden zoals de houten Sint Petrus- en Paulus kathedraal en Fort Zeelandia. Op twee uur rijden ligt Brownsweg met het natuurpark Brownsberg. Rij met de auto naar het Mazaroniplateau voor een onvergetelijk mooi uitzicht over het Brokopondo stuwmeer. Met een huurauto van Autoverhuur Suriname ben je voorzien van een veilige auto.

Bovendien kun je kiezen voor een huurauto die is voorzien van airco zodat je van de warmte buiten geen last hebt. Het enige waar je rekening mee moet houden is het feit dat er links wordt gereden. Zeker in het begin is het even wennen, met name als je een rotonde tegenkomt. Bij Autoverhuur Suriname zijn daarom alle auto’s automaten zodat het schakelen geen probleem op levert!

Autoverhuur Suriname

Enkele voorwaarden bij het huren van een auto

Je mag in Suriname een auto huren als je minimaal 2 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Je moet ook een geldig paspoort of ID-bewijs bezitten en minimaal 21 jaar zijn. Er wordt borg gevraagd die je terugkrijgt als je geen ongeluk hebt gehad of schade hebt gereden. Vóór je in je huurwagen stapt, is het dan ook belangrijk om de auto te bekijken en foto’s te maken van eventuele schade. Zo kun je nooit aansprakelijk worden gesteld voor schade die anderen hebben gemaakt.

Vergelijkbare berichten